Táborová kuchyně je chutná, vydatná a pestrá. Dbáme na vyvážené složení jídelníčku, pravidelnost v jídle i dostatečný pitný režim, který mají děti zajištěný nepřetržitě.
Během dne máme 5 jídel – snídani, svačinu, oběd, svačinu a teplou večeři. Pokud by se stalo, že má někdo hlad mimo tato předem určená jídla, kuchaři vždy najdou něco dobrého k snědku.
K snídani se děti můžou těšit na vánočku, různé druhy pomazánek, Nutellu, marmeládu, domácí bavorské vdolečky se sladkým tvarohem a povidly nebo míchaná vajíčka. Oběd je vždy složen z polévky a hlavního jídla. Velmi oblíbené jsou vývary, zelňačka nebo frankfurtská polévka, na druhé jídlo nebo večeři pak moravský vrabec se zelím a knedlíkem, boloňské špagety, pečené kuře, guláš, rizoto se strouhaným sýrem, sekaná s rajskou omáčkou, hamburská kýta na smetaně, zapečené těstoviny nebo buchtičky s krémem. Zapomenout nesmíme ani na špekáček pečený na ohni.
Ke snídani je vždy teplé pití – čaj, kakao, případně i bílá káva. Během dne vše záleží na počasí. V teplých dnech se děti osvěží čistou vodou, vodou se sirupem nebo ledovým čajem, pokud nám pčasí nepřeje, je k dospozici čaj teplý.
Svačiny mezi hlavními jídly vyplní mléčné výrobky, ovoce, zelenina, domácí buchty s mákem, marmeládou a tvarohem, s láskou pečený perník, pomazánky, puding nebo oplatek.
Kuchaři vaří z velké části z čerstvých a lokálních surovin. Po individuální domluvě jsme schopni zajistit stravu i pro děti s potravinovou intolerancí.